style="display:block" data-ad-format="auto">

Ronnie’s BBQ Ribs is een restaurant waar je je al snel thuis voelt omdat ze een huiskamersfeer proberen te creëren. Het  rib restaurant serveert o.a. spare ribs, 9 soorten burgers – waaronder een Vegaburger, rib eye steak en pulled park. 
Eigenaar Ron Heesbeen vertelt. 

Wat is de reden dat je ooit begonnen bent met Ronnie’s BBQ Ribs?
Heel toevallig via Frans Peters, de eigenaar van het pand die vroeg of het niets voor mij was om een spare ribs restaurant te beginnen.

Is het alleen vlees op de BBQ leggen of komt er meer bij kijken?
Er komt wel iets meer bij kijken dan alleen het vlees op de bbq te leggen. Ik persoonlijk ben een tegenstander van het voorkoken van de ribjes omdat je dan de smaak eruit kookt. Je moet er echter wel voor zorgen dat de ribs niet te droog worden. daardoor is timing essentieel bij het grillen van de spare ribs.

Rib Schotel - 4 seizoenen BBQ met Ron Heesbeen

Wat betekent BBQ kok zijn voor jou?
Het geeft mij veel voldoening om samen met het personeel onze gasten een leuke gezellige avond te bezorgen.

Waar komt de inspiratie voor het koken vandaan?
Vanuit de hobby mijn beroep gemaakt.

Is er een gerecht dat iedereen lust?
Dat denk ik niet, alhoewel ik denkt dat bijna op een enkeling na wel friet lust!

Wat is de meest aparte plek waar je ooit hebt gewerkt?
De Cannerberg in Maastricht.

Wat zijn de toekomstplannen?
Binnen 5 jaar en tweede restaurant met hetzelfde concept.

Trek gekregen? Check ronniesbbq.nl !