1.png

Twinterview met @stefantijs


| 10 mei 2010

@the_madd
Een Twinterview met Stefan Tijs van o.a. Stardumb Records via Twitter

Poptronique @stefantijs Wie is @stefantijs?
@poptronique Onder meer illustrator (o.a. van kinderboeken), schilder, eigenaar van Stardumb Records, plaatjesverzamelaar en levensgenieter
Poptronique @stefantijs Wat doe jij zoal op/met Twitter?
@poptronique (Nog) niet zo veel. Beetje linken naar nieuw werk, maar m’n sowieso beperkte onlineleven speelt zich net iets meer op Fcbk af.
Poptronique @stefantijs aha! dan wordt dit een vuurdoop ;-) –> hoe heb je je stijl betreffende de illustraties ontwikkeld?
@poptronique Dat is niet bewust gegaan. Gaandeweg inspireert van alles me. Dat komt dan er dan vanzelf weer in m’n eigen handschrift uit.
Poptronique @stefantijs Ben je daar zelf tevreden mee? Of wil je verder?
@poptronique Ik ben zelden tevreden met m’n werk. Niet dat ik het per se slecht vind, maar ‘t kan altijd beter. Maar da’s ook een drijfveer.
Poptronique @stefantijs aha…. Hoe zou je je eigen stijl willen omschrijven?
@poptronique Dat zou ik niet willen. :-) Elke omschrijving voelt te beperkt. Ik streef ook niet per definitie naar een eenheid.
Poptronique @stefantijs Je gaf aan plaatjes te verzamelen. Welk is het laatste plaatje dat je hebt verzameld?
@poptronique Laatste album ‘Marcus Garvey’ van Burning Spear en laatste singletje ’300 Pounds Of Joy’ van Howlin’ Wolf. Allebei te gek!
Poptronique @stefantijs Geniet er van! Wat is je favoriete website en waarom?
@poptronique Ik heb niet 1 favoriet, maar de totale willekeur aan beelden die hier langs komt is te gek: http://www.fuzzysquid.com/LJ.php
Poptronique @stefantijs Wat is je droom als je later groot bent?
@poptronique Dat weet ik nu natuurlijk nog niet, maar ik droomde vannacht van een vrouw met blauwe huid! Een soort levensgrote smurfin, wow!
Poptronique @stefantijs heb je #rankingthestars gezien? daar kwam dat in voor…. haha! Verder nog spannende zaken in het verschiet?
@poptronique Niet gezien, was Bonnie weer blauw? In het verschiet: Expootje later deze maand, 50ste release van m’n label later dit jaar.
Poptronique @stefantijs het ging idd over haar ;-) Laatste vraag: Wil je nog iets kwijt in dit Twinterview dat niet aan bod is gekomen?
@poptronique André Rouvoet zegt het dus het is waar: Twitteren op zondag is oké!
Deel dit bericht
  • Facebook
  • Tumblr
  • Twitter
  • LinkedIn
  • email
  • StumbleUpon

Categorie: INTERVIEW

Tags:


You must be logged in to post a comment.